Praktijk Podotherapie Melse is gestart in april 2004 in het Gezondheidscentrum de Pastorie te Eindhoven. In dit gezondheidscentrum wordt samengewerkt met huisartsen, praktijkondersteuners, (kinder-) fysiotherapeut en Cesartherapeut.

Suzan Melse is eigenaresse en oprichtster van de praktijk. Zij is zelf sinds juli 2000 werkzaam als podotherapeut. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en staat kwaliteit geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici. Om hierin geregistreerd te kunnen blijven staan, worden regelmatig bijscholingen en cursussen gevolgd. Daarnaast wordt Praktijk Podotherapie Melse iedere 5 jaar gevisiteerd door de NVvP.

Verder neemt Suzan Melse deel aan een intercollegiaal overleg. Dit is een overleg van 9 podotherapeuten uit de regio, die op frequente basis bij elkaar komen. Hierin worden actuele beroeps gerelateerde onderwerpen met elkaar besproken.

Suzan Melse werkt als allround podotherapeut. (d.w.z. alle leeftijden en recreatieve sporters). Zij heeft extra opleidingen gevolgd om de voeten te kunnen mobiliseren en (medical) taping toe te passen.

Tevens behandelt zij regelmatig kinderen in de praktijk. Er zijn goede contacten met de kinderfysiotherapeuten in de regio.

Herkent u het gevoel dat u graag actief zou willen zijn maar dat klachten in uw voeten/ benen u tegenhouden? Dan zou de podotherapeut mogelijk uitkomst kunnen bieden!
Maak een afspraakMaak een afspraak