Praktijk Podotherapie Melse werkt in het Gezondheidscentrum de Pastorie nauw samen met de huisartsen en de praktijkondersteuners binnen het centrum. Daarnaast zijn er fijne samenwerkingsverbanden met de huisartsen en (kinder)fysiotherapeuten in de regio. Deze korte lijnen voor overleg met genoemde (para)medici komen de behandelingen van de patiƫnten ten goede.

In de praktijk wordt gebruik gemaakt van nieuwe technieken zoals: het Paro360 3D scan systeem voor het vervaardigen van de zolen. Op deze manier wordt een zo perfect mogelijke zool voor iedere voet gemaakt.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het vervaardigen van maat-slippers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modellen van Fits. (www.fitsfootwear.nl)

Er kunnen alleen Fits slippers worden aangemeten als er reeds zolen zijn vervaardigd in de praktijk en de podotherapeut de voeten geschikt vindt voor het aanmeten van maat-slippers.

Herkent u het gevoel dat u graag actief zou willen zijn maar dat klachten in uw voeten/ benen u tegenhouden? Dan zou de podotherapeut mogelijk uitkomst kunnen bieden!
Maak een afspraakMaak een afspraak